Reef Central Online Community
Tampa Bay Saltwater

Home Forum Here you can view your subscribed threads, work with private messages and edit your profile and preferences View New Posts View Today's Posts

Find other members Frequently Asked Questions Search Reefkeeping ...an online magazine for marine aquarists Support our sponsors and mention Reef Central

Go Back   Reef Central Online Community > General Interest Forums > Tank Journals & Builds
Register Blogs FAQ Calendar Mark Forums Read

Notices

User Tag List

Reply
Thread Tools
Old 01/17/2018, 11:35 AM   #1
Cseque
Registered Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: San Jose Costa Rica
Posts: 21
First Tank

Hi all
I'm new to the hobby and this is my first tank! It's a BioCube 32 LED. Just Started the cycle 4 days ago.

Running it with just the stock filter right now. How do you think i should get my lightning programmed for the cycle period.

I'll leave front pic and top via of my aquascape.

Any comments or advice all be highly appreciated

image1
image4


Cseque is offline   Reply With Quote
Old 01/17/2018, 10:55 PM   #2
JUNBUG361
Registered Member
 
JUNBUG361's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Antioch,CALIFORNIA
Posts: 1,074
Hello & welcome. You don’t really need to run your lights that much during the cycle period


JUNBUG361 is offline   Reply With Quote
Old 01/27/2018, 01:13 PM   #3
KRUCIANKING
Registered Member
 
Join Date: May 2017
Posts: 1
That's a great start


KRUCIANKING is offline   Reply With Quote
Old 01/27/2018, 10:18 PM   #4
rfgonzo
Registered Member
 
rfgonzo's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Michigan
Posts: 1,242
I agree that I wouldn't run the lights right now it's just going to contribute to the upcoming diatoms and algae blooms that you're ultimately going to face.


__________________
210 gal reef, 75 gal Refuge with 55 Gal sump mixed reef
100 gal Reef, 75 gal Refuge with 55 gal sump. SPS/LPS &
100 gal Japanese Dragon Moray eel tank with 40 gal sump
75 gal Brazilian Dragon Mor
rfgonzo is offline   Reply With Quote
Old 01/30/2018, 02:27 AM   #5
Cseque
Registered Member
 
Join Date: Jan 2018
Location: San Jose Costa Rica
Posts: 21
Hi all, apparently my tank was ready for some fish, so I bought this two clowns, they seem very active, but they seem to not wanting to eat... is this normal? The day I added them, i did not fed them as per LFS request. Then next day try to fed them Cobal Pro Breeder Flakes, and did not eat them, I tried again on the afternoon, and nothing... Any Advice?

27605339 10159865751670557 1073039891 o


Cseque is offline   Reply With Quote
Old 02/03/2018, 10:41 AM   #6
JUNBUG361
Registered Member
 
JUNBUG361's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Antioch,CALIFORNIA
Posts: 1,074
Have you tried frozen food like mysis or brine shrimp cut in small portions


JUNBUG361 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 07:06 PM.


TapaTalk Enabled

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Powered by Searchlight © 2018 Axivo Inc.
Use of this web site is subject to the terms and conditions described in the user agreement.
Reef CentralTM Reef Central, LLC. Copyright 1999-2014
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.3.0 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.